Η  εταιρεία Κάτσαρης Ιntertrade A.E. ιδρύθηκε το 1984 και είναι συνέχεια του εμπορικού οίκου Κάτσαρης που ιδρύθηκε το 1905 και έχει περάσει ήδη στην 3η γενιά. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή χημικών περιποίησης αυτοκινήτων, πρόσθετων βελτιωτικών, λιπαντικών, xρωμάτων σε σπρέι, υαλοκαθαριστήρων, αρωματικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων.

Η εταιρεία εισάγει και διανέμει  στην Ελλάδα  τα προϊόντα των εταιρειών:

  •   Sonax GmbH - Γερμανία:  Προϊόντα προστασίας & Χημικά καθαρισμού αυτοκινήτου
  •   Motip-Dupli GmbH - Γερμανία:  Σπρέι χρωμάτων
  •   Colortmatic Γερμανικά σπρέι για τους επαγγελματίες μικροεπισκευών στο χρώμα του αυτοκινήτυου
  •   Presto - Γερμανία: Τεχνικά και επαγγελματικά Σπρέι
  •   Federal Oils - Αγγλία/Γερμανία:  Λιπαντικά κινητήρων,κιβωτίων ταχυτήτων,βιπμηχανικά λιπαντικά,γράσσα
  •   Federal Υαλοκαθαριστήρες

Η εταιρεία δρστηριοποιείται στοn τομέα της εμπορίας και της διανομής των προϊόντων της σε Supermarket, καταστήματα σιδηρικών & εργαλείων, χρωματοπωλεία, σταθμούς διάθεσης υγρών καυσίμων, καταστήματα αξεσουάρ αυτοκινήτων, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, ανταλλακτικών κλπ καθώς και εκπαίδευσης μικροεπισκευών και φροντίδας αυτοκινήτων σε εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες.

Η εταιρεία Κάτσαρης Ιntertrade A.E. είναι πιστοποιημένη από την ΤUV Hellas με πιστοποιητικό ποιότητας ISO9001-2008, τον δε Ιούλιο 2010 πιστοποιήθηκε από την ICAP ως μέλος των ισχυρότερων εταιρειών στην Ελλάδα (Strongest Companies in Greece), τον Ιούλιο 2011 το πιστοποιητικό αυτό επεκτάθηκε και για το 2011. Είναι επίσης μέλος της Ελληνικής Εταιρείας ανακύκλωσης συσκευασιών(ΕΕΑΑ).

Μενού